Art Rocks 2020(5)

Uiteraard nog bezig met nummers voor Art Rocks. En op een gegeven moment had ik iets wat een beetje funky slagwerk nodig had. Nou ben ik al jaren gebruiker van het pakket EZ Drummer (2) van ToonTrack en dat werkt geweldig. Ik heb in de loop van de jaren al een aantal zgn. expansion-packs gekocht en nu dus weer uitgebreid met een expansion-pack genaamd FunkyMaster. En dat klinkt echt lekker.

EZ Drummer heeft een groot aantal voorgeprogrammeerde ritmes, riffs, intro’s, noem maar op, en die zijn geweldig, maar het leuke is dat ik m’n elektronische drumstel, via midi, kan koppelen aan EZ Drummer en zodoende dus alle verschillende klanken uit de expansion-packs zelf kan inspelen m.b.v. m’n electronische drumstel naar Pro Tools.

Echt gaaf!

About fernandez

Muziek is mijn passie! Luisteren, bekijken, verhalen over muziek in al haar facetten: schrijven, uitwerken, zelf opnemen en natuurlijk muziekmaken!! En verder alles wat er "voorbij komt"......
This entry was posted in Challenge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.