Ma, Art Rocks 2020(7) en vakantie(s) voorbij

Ma

Afgelopen week is m’n moeder naar de crisis-opvang gegaan. Dit is tijdelijk totdat er een vaste plek beschikbaar komt in een verzorgingshuis. Ze woonde nog steeds op zichzelf(met thuiszorg). Maar dit ging niet meer. Was niet meer verantwoord. Gelukkig begreep ze zelf ook wel dat het zo niet verder kon. Dat was wel een pluspunt. Gaat me wel aan het hart. Op de één of andere manier voelt het zo definitief. Maar gelukkig zijn de eerste berichten positief. Ze heeft het er naar haar zin!

Art Rocks

Tot nu toe 10 nummers geschreven, waarvan 3 redelijk af. Maar ja, ik moet wel kiezen welk nummer ik ga gebruiken voor mijn inzending voor Art Rocks 2020.
Voor twee kunstwerken had ik nummers geschreven die ik sowieso niet zelf ga gebruiken.(raar eigenlijk?) Nou, zo raar is dat niet. Je wordt door iets geïnspireerd en het is gewoon jammer om niets met die inspiratie te doen. Ik heb overigens geprobeerd om voor de muziek bij deze twee kunstwerken andere muzikanten te interesseren. Maar die hadden (helaas) geen tijd. Jammer.
Verder beleef ik veel plezier aan “het knutselen” aan de nummers, verder uitwerken, veranderen, opnemen en natuurlijk “het gevecht” met teksten. Blijft leuk!!

Vakantie(s) voorbij

MZHD-VAKANTIE – Afgelopen maandag weer gerepeteerd met de band. Ging lekker. Natuurlijk bijgekletst over de vakanties. Lekker om weer samen muziek te maken.

WERK-VAKANTIE – Tijdens de vakantie minder gedaan(klussen) dan de bedoeling was. Het was gewoon te warm! Nog wel een weekje naar Ameland geweest. Goed hotel, lekker eten, gewandeld, gefietst, geluierd! Top vakantie!

WEBLOG-VAKANTIE – Voorbij. Vandaar deze post!! 🙂

About fernandez

Muziek is mijn passie! Luisteren, bekijken, verhalen over muziek in al haar facetten: schrijven, uitwerken, zelf opnemen en natuurlijk muziekmaken!! En verder alles wat er "voorbij komt"......
This entry was posted in Challenge, Familie, Muziekhandel Droog, Vakantie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.