Project: My Music Art Rocks Collection 2020(9) – Afvallers1

Ook zijn er kunstvoorwerpen waarvan ik denk dat ik er iets mee ga doen en er uiteindelijk niets of te weinig “uit komt” en het blijft zoals het is.
Dus rommel(muziek) of onbruikbaar of er komt niets “boven” of ik kan er gewoon niets mee….

In deze en een paar volgende posts komen een aantal afvallers voorbij, soms met muziek, soms zelfs dat niet…

Dag en nacht:

Op zich een mooi kunstwerk van Escher, waarvan ik echt het idee had van: Hier kan ik wat mee. Bijvoorbeeld 2 verschillende “muziekstromen”, die links én rechts beginnen en langzaam naar elkaar toe vloeien. En daarbij ook nog eens “in elkaar schuiven”.
Helaas… niets geworden. Misschien ooit??

Bananen:

Wel een idee voor een soort van melodie. Maar niet verder uitgewerkt. Bananen……

Niet uitgewerkt idee voor Bananen

Man die een brief voorleest aan een vrouw:

Bij een “Man die een brief voorleest aan een vrouw”, hierbij had ik best wel een leuk idee, maar het kwam er gewoon niet uit. En het stukje muziek is ook niet wat… lijkt teveel op iets anders… ik weet alleen niet waarop…

Le Bateau Atelier

Ja, weer zo één waarvan ik ook dacht…. daar ga ik iets leuks van maken. Helaas niet gelukt. Ik had een melodietje op de piano, dat dus op een accordeon gespeeld moet worden(t’ís iets Frans hè). Maar het bleef bij een piano-melodietje….

About fernandez

Muziek is mijn passie! Luisteren, bekijken, verhalen over muziek in al haar facetten: schrijven, uitwerken, zelf opnemen en natuurlijk muziekmaken!! En verder alles wat er "voorbij komt"......
This entry was posted in Challenge, Muziek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.