Samenwerking met Engeland

Ik ben al een tijdje bezig om samen met Nev Ellington(Engeland) zelfgeschreven nummers uit te werken, op te nemen, te mixen en uiteindelijk te laten masteren.
Het masteren laten we doen door één van de VIP-ers op het forum van Home Studio Corner van Joe Gilder, namelijk Ben Holmes.(binnen de community een héle bekende!)
Het is de bedoeling om deze nummers o.m. op Spotify en SoundCloud te zetten.
Op SoundCloud komen de nummers onder onze eigen namen te staan en op Spotify(en een aantal andere platforms) gaan we de nummers op een gezamenlijke pagina zetten met de naam:

D&E Projects


In de loop van het jaar komen er nog meer songs onder de “paraplu” van D&E Projects te staan. We hebben namelijk nog meer “projectjes” lopen met andere VIPers in de community.
Dus als het goed is wordt D&E Projects dit jaar gevuld met nog meer muziek.

Heeft allemaal nog best wat voetjes in de aarde, want los van het werk dat je met de nummers hebt, is er natuurlijk ook het artwork.
Bij elk nummer hoort een mooie cover afbeelding en op Spotify moet je natuurlijk ook op je artist-page een leuke/mooie foto hebben.
Daar zijn we nog over aan het overleggen met elkaar via Skype en ik ben er zeker van dat we daar uit gaan komen.

Ik vind het hele proces rondom de samenwerking en alles wat er bij komt kijken nog steeds erg leuk om te doen en zo langzamerhand krijgt het ook echt vorm!

Wordt vervolgd!

About fernandez

Muziek is mijn passie! Luisteren, bekijken, verhalen over muziek in al haar facetten: schrijven, uitwerken, zelf opnemen en natuurlijk muziekmaken!! En verder alles wat er "voorbij komt"......
This entry was posted in Collaboration, Muziek, Muziek opnemen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.