Zeist, BBQ en Onward again

Zeist

Op zaterdag 10 september een dagje op bezoek geweest bij Simon, Yvon, Noah en Zoë in Zeist. Nog voor Noah’s verjaardag en we hadden ook nog een kadootje voor Zoë meegenomen. Lekker weer bijgekletst, samen gegeten en met Noah mee geweest naar de Scouting.
Was een gezellig dagje.

Noah in scouting uniform!
Zoë, een mooi portret! Had je wat?
En er moest natuurlijk ook nog even gebouwd worden met Lego!(ontwerp van Noah)

BBQ

Op Zondag 11 september werd er voor het eerst sinds 2019 weer een BuurtBarbeQue gehouden. Was echt goed om de buren weer eens wat uitgebreider te spreken! Lekker gegeten en gedronken. Zoals altijd…voor herhaling vatbaar!

Altijd gezellig!
Onze eigen buurt-tent

Onward again

Inderdaad, Nev en ik(aka Dryellastown) hebben voor het eerst na de vakantie weer ge-skyped en plannen gemaakt voor de komende tijd. We hadden allebei een paar ideeën voor songs op onze gezamenlijke share gezet en hebben er nu 3 uitgekozen waar we mee aan de slag gaan.
Wordt weer leuk!
Zoals de planning nu is, gaan we op 1 november de eerstvolgende release doen op SoundCloud en Spotify.
We willen proberen om elke maand een release te doen. Leuke uitdaging!

Het op SoundCloud zetten van een song is eigenlijk heel simpel, gewoon uploaden.
Om een song op Spotify en andere platforms te krijgen moet je gebruik maken van een distributeur, in ons geval is dat Distrokid, en daar heb je toch een bepaalde doorlooptijd. Meestal zo’n 2 tot 3 weken voordat de song op de diverse platforms staat. En voordat een song gereleased wordt moet ie ook nog gemastered worden en dat duurt meestal ook nog een kleine week. Snel aan het werk dus!

About fernandez

Muziek is mijn passie! Luisteren, bekijken, verhalen over muziek in al haar facetten: schrijven, uitwerken, zelf opnemen en natuurlijk muziekmaken!! En verder alles wat er "voorbij komt"......
This entry was posted in Algemeen, Familie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.